0180-721 995

Verleden, heden en toekomst

Verleden

Op 2 februari 2005 starten Wim Huizer Dama BV, met alle technische kennis die hij bezat vond hij het tijd om voor zich zelf te beginnen. Hij had een plan, heel veel kennis en durfde de uitdaging aan te gaan. 

Al snel kon hij een leuk project krijgen op de ECT Delta terminal in samenwerking met Noell België. Met een contract voor 40 uur in de week, was er al snel ruimte voor Daniëlle Huizer om bij haar vader in dienst te treden. Door hun samenwerking konden ze verder uitbreiden, er komen immers veel zaken kijken bij het opstarten van een bedrijf. Langzaam maar zeker groeide Dama BV, er werd veel in de avonden en weekenden gewerkt tot het tijd was dat Alex de Groot de partner van Daniëlle in dienst kon treden.
 
Samen bundelden zij hun krachten, Wim met heel veel kennis van de grote Kalmar trucks en Alex met heel veel kennis in het kleine intern transport materieel. Op die manier konden zij hun werkzaamheden uitbreiden en konden ze steeds meer bedrijven bedienen met hun service.

In 2017 vond Wim het genoeg geweest, na heel wat jaartjes werken was het tijd voor zijn pensioen. Daniëlle en Alex namen het bedrijf over en doopte Dama BV om naar Dama heftruck BV.
 
Per 2020 zijn wij in Alblasserdam gevestigd. 
Vanuit hier gaan wij onze werkzaamheden verder uitbreiden en willen wij u nog beter van dienst kunnen zijn. 
Met trots kunnen wij u melden dat wij ook voor het jaar 2023 weer geslaagd zijn voor onze VCA.
 
Heden
 
Door een dealerschap met Hyundai kunnen wij een ruimer assortiment aan heftrucks aanbieden. Hyundai heeft een prachtige lijn intern transport materieel met betrouwbare trucks.
Door onze samenwerking kunnen wij ook grote aantallen leveren en service garanderen.
 
De ontwikkelingen staan niet stil en wij zijn dan ook druk bezig met onze service verder uit te breiden.
 
Toekomst

Met Dama heftruck BV willen wij ons blijven ontwikkelen. Groen is de toekomst en wij zijn al jaren sterk in elektrische heftrucks. 
Veel van onze klanten rijden al elektrisch en de ontwikkelingen daarin gaan steeds verder. Door te blijven ontwikkelen gaan wij sterk de toekomst in.
Maar de kennis van vroeger gaan natuurlijk nooit verloren. Onze monteurs Alex en Henk hebben beide al meer dan 20 jaar ervaring en zijn daardoor één met de techniek en zijn ze uitstekend instaat uw heftruck te repareren of het nu elektrisch, diesel of lpg is.
 
Onze visie voor de toekomst is dan ook groen, veilig en zekerheid. Met deze pijlers willen wij ons richten op de toekomst en onze kennis verder verspreiden naar de volgende generatie.
 
Nieuwsgierig naar onze ontwikkelingen volg Dama heftruck BV dan via facebook, linkedin en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?
0180-721 995
Contact
Dama heftruck B.V.
Ohmweg 27
2952 BD Alblasserdam

info@damabv.nl
Tel: 0180-721995
Mob: 06-17228085
WhatsApp
Voorraadlijst
Dama heftruck bv
Onderhoud, reparatie, keuringen, verkoop van heftrucks, verhuur en lease. Het totaalpakket voor uw intern transportmaterieel.

 
© 2024 Dama Heftruck B.V.
Website door: Bold