0180-721 995

Verleden, heden en toekomst

Verleden

Op 2 februari 2005 starten Wim Huizer Dama BV, met alle technische kennis die hij bezat vond hij het tijd om voor zich zelf te beginnen. Hij had een plan, heel veel kennis en durfde de uitdaging aan te gaan. 

Al snel kon hij een leuk project krijgen op de ECT Delta terminal in samenwerking met Noell België. Met een contract voor 40 uur in de week, was er al snel ruimte voor Daniëlle Huizer om bij haar vader in dienst te treden. Door hun samenwerking konden ze verder uitbreiden, er komen immers veel zaken kijken bij het opstarten van een bedrijf. Langzaam maar zeker groeide Dama BV, er werd veel in de avonden en weekenden gewerkt tot het tijd was dat Alex de Groot de partner van Daniëlle in dienst kon treden.
 
Samen bundelden zij hun krachten, Wim met heel veel kennis van de grote Kalmar trucks en Alex met heel veel kennis in het kleine intern transport materieel. Op die manier konden zij hun werkzaamheden uitbreiden en konden ze steeds meer bedrijven bedienen met hun service.

In 2017 vond Wim het genoeg geweest, na heel wat jaartjes werken was het tijd voor zijn pensioen. Daniëlle en Alex namen het bedrijf over en doopte Dama BV om naar Dama heftruck BV.
 
Heden
 
Met heel veel drive gingen Daniëlle en Alex verder. Met het oog op de toekomst en de veranderingen in de markt hebben zij zich verder verdiept in de elektrische markt. Door continu te blijven verbeteren en te groeien kunnen zij ook de toekomst aan. Waar vroeger de markt veelal bestond uit verbranding trucks, wordt nu bijna alles elektrisch. Deze trucks hebben veelal moderne componenten die moeten worden uitgelezen door computer apparatuur. Door ook daarin te investeren blijven zij zichzelf toekomst bestendigd te houden.
 
Toekomst

Per 2020 zijn wij in Alblasserdam gevestigd. 
Vanuit hier gaan wij onze werkzaamheden verder uitbreiden en willen wij u nog beter van dienst kunnen zijn. 
Met trots kunnen wij u melden dat wij ook voor het jaar 2023 weer geslaagd zijn voor onze VCA.
 
Ook voor de toekomst hebben Daniëlle en Alex nog heel veel plannen. Nieuwsgierig volg Dama heftruck BV dan via facebook en/of linkedin

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?
0180-721 995
Contact
Dama heftruck B.V.
Ohmweg 27
2952 BD Alblasserdam

info@damabv.nl
Tel: 0180-721995
Mob: 06-17228085
WhatsApp
Voorraadlijst
Dama heftruck bv
Onderhoud, reparatie, keuringen, verkoop van heftrucks, verhuur en lease. Het totaalpakket voor uw intern transportmaterieel.

 
© 2024 Dama Heftruck B.V.
Website: Made by Johan