0180-721 995

Heftruck nieuws


 
Fiscaal voordeel op (heftrucks) met MIA/VAMIL per 20-02-2023

De overheid stimuleert ondernemers om te investeren in de aanschaf van milieuvriendelijke machines. Dit levert aanzienlijke voordelen op als u wilt investeren in uw intern transport. Om in aanmerking te komen voor deze zogenoemde MIA\Vamil regeling, moet de investering aan een aantal voorwaarden voldoen.
  • De truck heeft een hefcapaciteit van ten minste 5 ton.
  • De heftruck moet buiten worden gebruikt en voorzien zijn van een cabine.
  • De aandrijving is voorzien van uitsluitend elektromotoren die gevoed worden door lithium-ion batterijen (geen loodzuur).

Aan welke voorwaarden moet u voldoen?
  • U bent ondernemer in Nederland en u betaalt inkomsten- of vennootschapsbelasting.
  • U investeert in een bedrijfsmiddel dat op de Milieulijst staat die geldt op de datum waarop u zich tot de investering verplicht. Voor een investering in 2023 geldt de Milieulijst 2023
  • Het bedrijfsmiddel voldoet aan de eisen die de Milieulijst aan de investering stelt.
  • U zorgt voor vergunningen of certificaten als de omschrijving op de Milieulijst dit vereist.U meldt het bedrijfsmiddel op tijd bij RVO (hoofdregel: binnen 3 maanden na de opdracht tot levering).
  • Het bedrijfsmiddel is niet eerder gebruikt.

Welke Hyundai machine komt hiervoor in aanmerking

Onze elektrische Hyundai 50B-9 komt hier voor in aanmerking mits deze voldoet aan de bovenstaande eisen. De RVO beoordeelt per aanvraag of uw gekochte product in aanmerking komt voor de MIA\Vamil subsidieregeling. Om gebruik te maken van de regeling moet de opdrachtverstrekking plaatsvinden in datzelfde jaar. De MIA/Vamil-aanvraag dient u binnen drie maanden na opdracht ingediend te hebben bij het RVO. 
 
De (hef)truck die ik wil kopen, staat niet op de MIA\Vamil lijst?
Komt deze niet in aanmerking voor de MIA\Vamil regeling? Door het jaar heen worden nieuwe producten ter certificering bij het RVO aangeboden. Omdat de positieve lijst 6 keer per jaar geüpdatet wordt, kan het zijn dat de truck die u wilt aanschaffen nog niet op de lijst staat, maar wel degelijk hiervoor in aanmerking komt.

 
Kenteken registratie plicht per 01-01-2022
 
Voor diverse heftrucks en andere voertuigen is het vanaf 01-01-2022 verplicht ze te registeren bij de RDW. Dit kan tot 31-12-2021 nog eenvoudig en goedkoop. Daarna wordt het allemaal een stuk moeilijker. 
Meer informatie over dit onderwerp leggen wij u graag uit in onze nieuwsbrief.
 
Heeft u onze nieuwsbrief hierover nog niet ontvangen en zou u wel meer willen weten over dit onderwerp vraag hem dan op via info@damabv.nl
 
 
Hyundai komt met een mooie aanbieding!
November 2021
🚨 🚨 🚨Hyundai 15BTR-9 Actie 🚨 🚨 🚨Tijd voor een extra super compacte hulp binnen uw organisatie? Profiteer nu van deze zeer scherp geprijsde nieuwe Hyundai 15BTR-9. Deze zeer complete elektrische heftruck met 1500KG hefvermogen komt graag uw team versterken. Deze actie is geldig zo lang de voorraad strekt en geldt enkel voor de Hyundai 15BTR-9 zoals aangeboden op dit leaflet. Levertijden in overleg. Aanbiedingen in euro’s, exclusief btw en uitsluitend geldig in Nederland zolang de voorraad strekt.
 

 
 
De afgelopen tijd hebben wij niet stil gezeten en hebben wij heel wat klanten mogen blij maken met een nieuwe truck. Bij deze een deel van de heftruck die wij hebben mogen leveren t/m september 2021.
  
  
  
  
 
 
Het eerste kwartaal 2021 hebben wij weer heel wat klanten blij mogen maken met een nieuwe en/of gebruikte heftruck.
 
 
   
Hyundai komt met een nieuwe lijn heftrucks
september 2020
 
Hyundai vorkheftrucks hebben door de jaren heen de reputatie opgebouwd van zeer betrouwbare trucks in de meest zware toepassingen. Natuurlijk zijn er ook toepassingen waar niet het uiterste wordt gevraagd van onze Hyundai machines. Speciaal voor deze toepassingen heeft Hyundai nu de -7A serie op de markt gebracht.
 
Deze nieuwe Hyundai -7A serie blinkt uit in deze basis toepassingen waar minder gevraagd wordt van de machine, in combinatie met de service die u van Hyundai gewend bent heeft u alles in huis om "de klus te klaren”.

     
http://www.damaheftruck.nl/product/hyundai-25-30-35-b-7a-48-volt-80-volt

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?
0180-721 995
Contact
Dama heftruck B.V.
Ohmweg 27
2952 BD Alblasserdam

info@damabv.nl
Tel: 0180-721995
Mob: 06-17228085
WhatsApp
Voorraadlijst
Dama heftruck bv
Onderhoud, reparatie, keuringen, verkoop van heftrucks, verhuur en lease. Het totaalpakket voor uw intern transportmaterieel.

 
© 2024 Dama Heftruck B.V.
Website: Made by Johan