0180-721 995

VA-keur: veiligheidskeuring arbeidsmiddelen

Sinds 1 juli 1997 is de Arbeidsomstandighedenwetgeving van kracht. Deze wet legt de verantwoordelijkheid voor veilige arbeidsmiddelen bij de werkgever. Heftrucks en andere mobiele interne transportmiddelen zoals pallettrucks, stapelaars, veegmachines en reachtrucks vallen onder de werkingssfeer van deze Arbo-wet.
 
VA-keur is de periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen. Deze veiligheidskeuring wordt uitgevoerd door erkende VA-keur bedrijven, die zijn aangesloten bij brancheorganisatie Fedecom. Door het uitvoeren van steekproeven bewaakt de VA-keur de kwaliteit en onafhankelijkheid van haar keursysteem. VA-keur is ISO 27001 gecertificeerd. U weet dus zeker dat de informatie over uw gekeurde arbeidsmiddelen vertrouwelijk wordt behandeld en opgeslagen.
 
De VA-keur veiligheidskeuring is zo opgezet dat deze kan samenvallen met een periodieke onderhoudsbeurt. Dit heeft voor u belangrijke voordelen:
 
Wat is VA-KEUR:
VA-keur is het keurmerk van brancheorganisatie Fedecom. Totaal zijn er 250 keuringsstations die staat voor verbetering van het kwaliteits- en veiligheidsniveau van machines.
 
Hoe herken ik het VA-keur keurmerk?
Voorop het schutbord wordt een sticker geplaatst met een code die correspondeert met de VA-keur keuringslijst. U ontvangt ook een kopie van de VA-keur keuringslijst voor in uw administratie, met deze twee documenten heeft u de garantie dat een veiligheidskeuring van hoge kwaliteit is uitgevoerd.
 
Overzicht eigen keuringen
Voor een overzicht van uw eigen VA-Keuringen kunt u via onderstaande button inloggen op de website van VA-Keuringen. U ontvangt hiervoor van ons een inlogcode waarmee u uw eigen machines kunt beheren.
 
 
Waarom VA-keur?
Heeft u nog vragen over deze keuringen of wenst u een keuring te laten uitvoeren? Dan kunt u contact opnemen met Danielle Huizer tel. 06-17228085 of danielle.huizer@damabv.nl
Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?
0180-721 995
Contact
Dama heftruck B.V.
Ohmweg 27
2952 BD Alblasserdam

info@damabv.nl
Tel: 0180-721995
Mob: 06-17228085
WhatsApp
Voorraadlijst
Dama heftruck bv
Onderhoud, reparatie, keuringen, verkoop van heftrucks, verhuur en lease. Het totaalpakket voor uw intern transportmaterieel.

 
© 2024 Dama Heftruck B.V.
Website: Made by Johan